Nøgenbadestranden ligger ud for skydeområdet mellem Rødhus Strand og Ejstrup Strand. To områder af stranden kan anbefales for naturister. Her er der mange naturister som tilbringer de varme sommerdage ved stranden.

Kør ned på stranden ved Rødhus og drej til venstre. Cirka 1,5 km ude af stranden kører man over en lille bæk, som løber ud i vandet. Her begynder militært område. De fleste naturister kører yderligere knapt 1 km ad stranden før de slår sig ned – eller indtil der ikke er flere tekstilbadere. Herfra og indtil skiltet “E78” er nøgenbadestrand (markeret med rødt på kortet), primært anvendt af familier og par.
Området fra skiltet “E78” og de næste 400 m indtil skiltet “E76” bliver primært benyttet af mænd der mødes med andre mænd.

Den anden del af nøgenbadestranden kan også nås sydfra fra Ejstrup Strand:
Kør ned på stranden og drej til højre. Kør cirka 2 km ad stranden til vandløbet (se kortet). I området før og efter vandløbet er det almindeligt at være naturist. Nøgebadestranden strækker sig længere mod Rødhus indtil skiltet “E76” hvor området mænd der søger kontakt med mænd igen begynder.
Man skal være opmærksom på at sandet er mere løst på den sydlige del af stranden og der derfor er stor risiko for at køre fast.

Bemærk:
Man kan godt blive chikaneret af lurere i området, da det er en meget kendt nøgenbadestrand. Dog virker det næsten altid at spørge folk hvad de glor på eller vandrer rundt efter.