Vi har i Haderslev-området en strand, der hedder Flovt Strand. Der er der gode muligheder for at bade uden tøj.

Kør til Flovt, der ligger mellem Årøsund og Hejsager. I Flovt kør mod øst mod Flovt Strand. Når man kommer til den store P-plads ved standen, skal man gå syd på. Bag ved selve stranden er der en stor indsø, som kan ses på kortet – den hedder Bankel Nor.

Området hvor folk bader uden tøj er fra dens udløb og ud mod Halk Hoved (syd på). Det er meget forskelligt hvor bredt og dybt udløbet er. Nogle gange kan man ikke uden videre passere vandløbet da det er rimelig dybt – andre gange er det sandet helt til.

Fra den 15. juni til den 15. juli må man kun færdes på stranden, fordi området en stort naturpark fri for sommerhuse. Der vil altid være mange både, som ligger til langs stranden – men det er ingen hindring. Mange af dem ligger uden tøj på på båden eller ved stranden, andre står på vandski. Ellers vil man opleve mange som bader og ligger og soler sig uden tøj.

I øvrigt er det en super god strand med masser af sand og næsten ingen sten, heller ikke i vandet.

Har man båd, er der store områder med rigtig næsten Rømø bundforhold – kan kendes fra land, hvor der ligger både et stykke fra land for anker. Kommer man fra landsiden skal man gå lidt længere langs standen for at nå det område.